Skip to content Skip to footer

Direktorova
uvodna reč

Moj Krov je kompanija visokih standarda i kvaliteta usluge. Zadovoljstvo mi je da zajedno sa mojim saradnicima činim najbolje da naši trenutni i budući projekti budu još bolji od prethodnih a stotine novih zadovoljnih kupaca pronadju svoj dom u stambenim objektima naše kompanije.

O našoj kompaniji

Od 2015. godine kompanija Moj Krov je posvećena unapredjenju kvaliteta izvedenih radova i potpunom zadovoljstvu naših klijenata. Izgradili smo više poslovno stambenih objekata na odličnim lokacijama a hiljade ljudi je pronašlo svoj dom u našim stanovima.

0
Izgradjenih objekata
0
Useljenih stanova
0
Parking mesta
0
Zadovoljnih kupaca

Naša Misija

Udobnost življenja

Vrhunskim materijalima i dizajnom stvaramo za Vas komfor kakav zaslužujete

Posvećenost detaljima

Posebno obraćamo pažnju na najsitnije detalje u realizaciji posla

Kvalitetne usluge

Pružamo Vam vrhunsku uslugu i  savetovanje

Stalno napredovanje
Stalno unapređujemo kvalitet izvedenih radova i u potpunosti zadovoljavamo zahteve klijenata.

Šta drugi kažu o nama

Prezadovoljni smo stanom u Cerskoj ulici. Imamo malu decu a komšije nemaju nikakvih pritužbi na galamu ili dečiju igru. Savršeni ste.

Milena J.

Kupovina stana u Novopazarskoj 32 je moj najbolji životni potez. Bez ikakvih problema stan uknjižen, kvalitet izrade odličan kao i saradnja sa vašim agentom prodaje koji mi je dao sve tačne i precizne informacije.

Nikola Petrović

Kupovina stana u Novopazarskoj ulici je najbolja odluka u mom životu. Odlična lokacija, kvalitet stana i fleksibilnost koju je Moj Krov imao u toku razgovora. Hvala Vam!

Mirko Živić